Een goedkope website voor starters

De Gwebsite is een simpele maar moderne en doelgerichte website die speciaal is ontwikkeld voor starters. Dankzij ons uniek systeem, onze internet marketing ervaring en een speciale bedrijfsfilosofie kunnen wij u moderne hoog functionele websites aanbieden tegen erg lage prijzen.

De kosten van een website worden namelijk vooral bepaald door de hoeveelheid manueel werk dat er aan verbonden is. Het maken van een uniek ontwerp met eigen huisstijl is maatwerk en dus duur. Je kunt het vergelijken met op maat gemaakte kleding of meubels die kosten ook meer dan kleren uit een winkel.

Een website is geen luxe object meer

Tegenwoordig is het erg belangrijk geworden om vindbaar te zijn op het internet. Klanten zoeken hun producten en diensten vooral online en dat heeft als gevolg dat een website hebben geen luxe meer is. Een website is vandaag de dag een onmisbaar gebruiksvoorwerp geworden. Wij vinden het dan ook jammer om te zien dat veel bedrijven het aankopen van een eigen website steeds maar uitstellen. En dit alleen omdat het op maat maken en designen van een website zo duur is.

Wij vinden het doel van een website het belangrijkste

Uiteindelijk is dat uiterlijk maar bijzaak, het gaat er om wat je met je website kunt doen. Het gaat om de leads, offertes of contacten die uw bedrijf of organisatie kunnen helpen groeien.

Natuurlijk mag een website er ook een beetje aantrekkelijk uitzien. Maar als die uiterlijkheden het hebben van een website onmogelijk maken, dan moet je je afvragen waar je mee bezig bent. Daarom bedachten wij de Gwebsite.

Want er is namelijk niemand die jou verplicht een website op maat te laten maken. Net zoals niemand jou verplicht je kleding op maat te laten maken. Je kunt ook kiezen voor een standaard website.

Door te besparen op het uiterlijk heb je niet alleen een erg goedkope website, maar ook een moderne multi-functionele website die u makkelijk zelf kunt beheren. Door onze achtergrond als Internet Marketeers zijn wij vooral gericht op het nut van websites, en veel minder op het uiterlijk.

Informatie is het antwoord

Het gaat om de informatie die je kunt verschaffen aan de bezoekers van je website en om de acties die bezoekers kunnen uitvoeren op je website. Zoals bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier, het reviewen van een product of simpelweg uw openingsuren opvragen.

Beschrijf je doelen, producten en/of diensten duidelijk op je website en maakt het liefst voor elk een pagina aan met een toepasselijke titel. Maak je eigen veelgestelde vragen pagina waarin je mensen duidelijkheid verschaft over de werking van uw onderneming of organisatie. Mensen reageren sneller op websites waar veel waardevolle informatie op staat. Mensen weten graag waar ze aan toe zijn! Dat is het doel van een website en het uiterlijk komt op de tweede plaats. Een goede website kan uw bedrijf of organisatie doen groeien en dan komt er vanzelf budget vrij voor een eigen design.

De Gwebsite groeit met u mee

De Gwebsite is perfect uit te breiden en te redesignen naderhand! Met de Gwebsite kunt u dus rustig afwachten tot u uw investering terug verdient heeft voordat u enorm veel geld uitgeeft aan een uniek design en eigen huisstijl. U hoeft dus nooit meer een andere website te laten maken. De database met al uw belangrijke gegevens kan zo in een heel nieuw design geladen worden.