Goedkoop website laten bouwen

Hoe kan je als startende ondernemer aan een simpele en goedkope website geraken? Wij bij Nethit hebben daar een oplossing voor gevonden. Sinds kort lanceerden wij de Gwebsite. Dit is een simpele en goedkope website voor startende ondernemers.

Het is een standaard website. Dat wilt zeggen dat we werken met een vast concept. Je weet van tevoren exact wat je krijgt. Op die manier kunnen wij ook werken met vaste website prijzen.

Wil jij een goedkope website laten bouwen?

goedkoop website laten bouwenHet systeem is heel simpel. Je krijgt van ons een kant en klare en super makkelijk te bedienen website.

Je kiest een achtergrond, de kleuren voor het menu en stuurt ons jouw logo en de nodige informatie door.

Vervolgens gaan wij aan de slag en maken wij van jouw Gwebsite een efficiënte nooit slapende verkoper of ambassadeur voor je doel.

Wie kiest voor de Gwebsite krijgt een uiterst zoekmachine vriendelijke website in handen. Zeker als je kiest voor de Gwebsite Kickstarter.

Hoe kunnen wij zulke goedkope websites bouwen?

De prijs van een website word vooral bepaald door de mate waarin een site op maat gemaakt word. Eigenlijk hoeft een website niet duur te zijn. Een website is te vergelijken met een computerprogramma. Men kan het dupliceren zo vaak men wilt en aanpassen naar believen.

De kostprijs van een site zit dus vooral in het eigen design (huisstijl) en in het aanpassen van die bestaande systemen aan dat design zodat het er mooi uit ziet.  En een unieke zelf ontworpen en op maat gemaakte website kan men in principe vergelijken met een kunstwerk, design meubels of design kleding.  In deze tijd zijn dingen die op maat gemaakt worden niet goedkoop meer.

Stel je voor dat je alles wat je nodig had op maat moest laten maken? Als webdesigners zijn wij uiteraard gek op unieke creatieve designs, maar wij begrijpen heel goed dat een website in deze tijden geen luxe meer is.

Daarom bedachten wij de Gwebsite. De Gwebsite is een standaard website en bevat veel minder maatwerk. Op die manier kunnen wij een erg goede en volfunctionele website leven aan een erg speciale prijs!

Ben je nieuwsgierig hoe het werkt? Ga naar de hoofdpagina en bekijk de video.