Hoe werkt het?

Iedereen start met dezelfde standaard website. Het uiterlijk van deze website wordt natuurlijk wel aangepast zodat de bezoeker dit niet ziet. Je kiest je eigen kleuren, achtergronden en laat ons weten wat je van het uiterlijk van je website verwacht. Als dit past binnen ons concept kan de website aan een vaste prijs gemaakt worden. En anders kan je natuurlijk ook gewoon een website bij ons laten maken. Maar dan zijn er bijkomende kosten. We werken dus met duidelijke “spelregels”.

Onze Spelregels

Hieronder vindt je onze spelregels. We proberen deze zo simpel mogelijk te houden. Heb je toch nog vragen? Contacteer ons en wij beantwoorden al je vragen met plezier.

1. De Gwebsite is een Standaard website

De Gwebsite bestaat uit gewone pagina’s met tekst en afbeeldingen er op, eventueel een fotogalerij en een standaard contactpagina. Wil je bijvoorbeeld een webshop, portfolio of invulformulieren op maat dan zijn er bijkomende kosten aan verbonden.

2. Er zijn limieten verbonden aan het aanpassen van het uiterlijk van je website

Zoals je al eerder kon lezen start iedere klant met dezelfde standaard website. Afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen kunnen wij een aantal uren werken aan het personaliseren van het uiterlijk van je website. Als de uren op zijn en je bent nog steeds niet tevreden kan je altijd extra werkuren bijbestellen. (Wil je een idee krijgen hoe de Gwebsite er uit kan zien? Bekijk dan enkele websites uit onze portfolio)

De Gwebsite is geen unieke op maat gemaakte website. Het is een standaard website die zoveel mogelijk gepersonaliseerd wordt zodat je dit niet meer ziet. Je mag ons in principe alles vragen wat je wilt. Als de gevraagde aanpassingen mogelijk zijn binnen het budget dan voeren we ze uit. Maar als je grote of ingewikkelde aanpassingen vraagt dan zijn er bijkomende kosten.

Wat zijn dan grote of ingewikkelde aanpassingen?

Dat is moeilijk uit te leggen dus gebruiken we hier een voorbeeld wat niks met websites te maken heeft. We gaan websites vergelijken met auto’s en auto tuning. Om dit goed uit te leggen is het nodig dat we ook duidelijk maken wat nou eigenlijk het verschil is tussen een website op maat en een standaard website.

Wat is een website op maat?

Een website op maat is zoals een auto die helemaal naar jou wensen is ontworpen. Deze vergelijking maakt meteen ook duidelijk waarom websites vaak zo duur zijn. Je zou het soms vergeten, maar het internet is nog erg jong en kent weinig standarisatie. Het beroep webdesigner is prima te vergelijken met de ambachten van vroeger. Bijna alle websites worden op maat gemaakt, en dat kost gewoon veel tijd! Daarom zijn websites dus niet goedkoop!

Wat is een standaard website?

Een standaard website is prima te vergelijken met een moderne auto. De basis is telkens dezelfde maar je kiest zelf je kleuren en opties. Maar het gaat natuurlijk wel iets verder dan dat. Je kunt ons concept eigenlijk het best vergelijken met het tunen van auto’s.

Elke klant krijgt exact dezelfde auto. En daarna gaan we hem zo uniek mogelijk maken door hem aan te passen. Net zoals bij het tunen van auto’s zijn er dus limieten aan wat men kan doen. We kunnen de kleuren van je auto wijzigen, de vorm van de carrosserie aanpassen, de lampen vervangen of de auto verlagen of verhogen. Maar als je ons vraagt om er 6 wielen onder te zetten of om de motor in de achterbak te plaatsen is dit een dure grap!

Gelukkig zijn websites een stuk flexibeler dan auto’s. We kunnen dus veel meer aanpassen dan bij een auto het geval is. Maar als je iets vraagt wat aanpassingen vereist aan de basis van ons systeem (het chassis) dan zijn er bijkomende kosten.

3. Betalingsvoorwaarden en kosten:

Je betaalt 1/3de voorschot en 2/3de bij levering. Vanaf we je voorschot hebben ontvangen gaan we aan de slag.

Kosten webhosting:
Indien je website bij ons gehost wordt betaal je hiervoor jaarlijks tussen de 30 en 60 euro. Dit is afhankelijk van de grootte van je website.

Website onderhoud en veiligheidsupdates:
Het onderhoud en het uitvoeren van veiligheidsupdates kost tussen de 5 a 10 euro per maand. Dit is ook afhankelijk van de grootte van je website. Je bent niet verplicht om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Maar dit is wel aan te raden aangezien je website net zoals je computer regelmatig onderhoud en veiligheidsupdates nodig heeft. Als je geen onderhoudscontract bij ons afsluit kunnen we je website ook niet op onze servers hosten. Want dan zou je ook de veiligheid van onze andere klanten in gevaar brengen. In dat geval zou je dus zelf webhosting moeten regelen. Gaat er nadien toch iets mis met je website dan kunnen we je ook niet gratis uit de brand helpen. Je betaalt dan per uur voor onze hulp.

4. Leveringstermijn

Onze maximale leveringstermijn is 6 weken. Maar in 99% van de gevallen is je website binnen 4 weken al af. Deze termijn mag echter straffeloos overschreden worden indien je zelf niet tijdig de nodige materialen aanlevert. Denk hierbij aan logo’s, afbeeldingen, teksten of gewoon de feedback die we van je vragen. (Wat je exact zelf moet aanleveren hangt af van het pakket wat je hebt gekozen of van de inhoud van de offerte)

5. Wat als ik niet tevreden ben van het design?

Als je niet tevreden bent met het eerste design krijg je nog drie kansen om aanpassingen aan te vragen. Dit binnen de limieten van de beschikbare werkuren en van ons product zoals uitgelegd in regel 2 op deze pagina.

6. Deze website is exclusief:

Een logo of huisstijl ontwerpen.
Indien je nog geen logo hebt kan je kiezen tussen een simpel tekstlogo of een betaald ontwerp. Je hebt al een logo vanaf 150 euro.

Wat als je nadien meer wilt?

Als webdesigners zijn wij natuurlijk gek op prachtige en unieke designs. Als je je website na verloop van tijd nog mooier wilt maken kan je bij ons ook terecht voor een design op maat. Je hoeft dus niet een hele nieuwe website te laten maken. Zo bespaar je veel geld. En ook technisch zijn er geen limieten. Webshop, portfoliopagina of formulier op maat, alles is mogelijk!