Kostprijs Website Laten Maken

Kostprijs website laten makenDe kostprijs van een website hangt sterkt af van wat je exact wilt. Een simpele website met tekst, afbeeldingen en een contactformulier is het goedkoopste.

Dat komt omdat er dan naast het logo en design weinig maatwerk te doen is.  De hoeveelheid handmatig werk bepaald namelijk in grote mate de kostprijs om een website te laten maken.

Vergelijk het met design meubels die op maat gemaakt worden. Die zijn ook niet goedkoop. De webdesign sector is nog erg jong en daardoor worden bijna alle websites op maat gemaakt.

Gemiddelde kostprijs Website Laten Maken

De gemiddelde prijs voor een kleine bedrijfswebsite met eigen huisstijl en wat afbeeldingen en tekst er op ligt rond de €1000. Dan word je website wel helemaal handmatig en op maat gemaakt. Je krijgt een eigen logo en een eigen stijl die je overal kunt gebruiken.

Maar in de praktijk lopen de prijzen vaak op naar €3000 en meer naargelang de hoeveelheid maatwerk dat nodig is. Soms wil je een bestelformulier op maat of bijvoorbeeld een interface om afspraken te maken. Dit kost allemaal veel tijd en geld!

Als webdesigners zijn wij natuurlijk verzot op unieke en creatieve designs. Maar we snappen ook dat niet iedereen zoveel geld kan uitgeven. Als internet marketeers weten wij dat een uniek en origineel design geen vereiste is om te scoren in Google.

Een website is al lang geen luxe object meer. Het is echt belangrijk voor jouw onderneming om gevonden te worden online. Daar hoef ik tegenwoordig  niemand meer van te overtuigen. Alleen hoor ik vaak: “Hoe kom ik aan het geld? Ik ben nog maar net begonnen en verdien nog niet veel.”.

Een simpele en Goedkope website: De Gwebsite

Daarom bedachten wij de Gwebsite. Dit is een standaard website. Je weet van tevoren wat je krijgt en betaald een vaste prijs.

Het systeem is heel simpel. Je kiest een achtergrond, de kleuren voor het menu en stuurt ons jouw logo en de nodige informatie door. Vervolgens gaan wij aan de slag en maken wij van jouw Gwebsite een efficiënte nooit slapende verkoper of ambassadeur voor je doel.

Nieuwsgierig geworden? Ga voor meer informatie over dit concept naar de hoofdpagina.