Waarom is de Gwebsite de beste keuze voor jouw bedrijf?

Wie een website wilt laten maken gaat op zoek naar een goede webdesigner. Maar door het grote aanbod is het soms moeilijk kiezen. Dat snappen wij maar al te goed.

Veel ondernemers maken de vergissing hun website te laten maken door een standaard webdesignbureau. Dat is geen goed idee omdat veel webdesigners bij het maken van websites geen rekening houden met zoekmachines zoals Google.

Je krijgt dus wel een hele mooie site maar geen bezoekers! En daar gaat het ons nu net om! Een website dient om bezocht te worden. Het draait om contactopnames en offertes! Natuurlijk moet een website er ook een beetje leuk uit zien, maar het doel is belangrijker dan het middel waarmee je dat wilt bereiken!

De Gwebsite is gemaakt om hoog te scoren in Google!

De Gwebsite is zo gemaakt dat hij goed scoort in Google. Natuurlijk moet men de site wel eerst voorzien van kwalitatieve inhoud. Zelf staan we met onze Gwebsite helemaal bovenaan in Google op de belangrijkste zoekwoorden. Dit zorgt voor  een constante stroom van gratis leads. Hierdoor kan ons bedrijf makkelijk groeien en bloeien.

Zelf je makkelijk je website beheren

Als je zelf je website wilt beheren is de Gwebsite een goede oplossing. Het controlepaneel is simpel en overzichtelijk. Je kunt zelf op een heel makkelijke manier je website beheren. De hele website kan bedient worden door middel van enkele knoppen!

Je kunt uiteraard pagina’s bewerken en toevoegen, afbeeldingen en video’s plaatsen en nog veel meer! Mocht er toch iets niet lukken dan is er ook nog een uitgebreide handleiding. Meer weten? Bekijk de Gwebsite demovideo.

Makkelijk uit te breiden zodat je nooit een andere website moet kopen!

De Gwebsite is makkelijk uit te breiden met allerlei extra mogelijkheden zoals webshops, forums, formulieren en alle andere mogelijke functies die je ooit nodig zou kunnen hebben.

Wie naderhand een echt ‘uniek’ design op maat wilt voor zijn website wil kan hiervoor ook gewoon bij ons terecht. De Gwebsite kan makkelijk geredesigned worden zonder technisch iets te veranderen.

Je hoeft dus nooit meer een nieuwe website te laten maken. De database met al je belangrijke gegevens kan zo in een heel nieuw design geladen worden! Als u naderhand een eigen design laat maken is de kostprijs ook veel lager omdat het een redesign is en geen compleet nieuwe website..

Met de Gwebsite kan je dus rustig afwachten tot je je investering terug verdient hebt voordat je enorm veel geld uitgeeft aan een uniek design. En de ondernemer die daar het voordeel niet van inziet kan er volgens mij beter mee stoppen.

Mobile Friendly en helemaal bij de tijd

De Gwebsite is helemaal bij de tijd en beschikt over de meest recente technische snufjes. Zo is hij natuurlijk perfect te bekijken op smartphones en tablets.

Integratie met sociale media, rich snippets en automatische XML sitemaps zijn maar enkele voorbeelden van de vele functies waar deze website mee is toegerust.

Bovendien houden wij jouw Gwebsite ook constant ‘up to date’ zodat je altijd beschikt over een veilige en moderne website die bezoekers aanspreekt.

Vriendelijke klantenservice

Wie een probleem heeft met zijn website of gewoon vragen heeft kan terecht bij onze support afdeling. Bellen kan op 023 80 80 257.  Mailen mag uiteraard ook. Wij helpen elke klant met plezier! Je vindt al onze gegevens op de contactpagina