Website prijzen

In tegenstelling tot de meeste webdesignbureaus hanteren wij (zoveel mogelijk) vaste prijzen. Dit kan omdat we met een uniek systeem werken. Iedereen start met dezelfde standaard website. Het uiterlijk van deze website wordt natuurlijk wel aangepast zodat de bezoeker dit niet ziet.

Je kiest je eigen kleuren, achtergronden en laat ons weten wat je van het uiterlijk van je website verwacht. Als dit past binnen ons concept kan de website aan een vaste prijs gemaakt worden. We werken dus met duidelijke “spelregels”. Wil je weten wat deze spelregels inhouden? Je leest er meer over op de pagina: Hoe werkt het?

Gwebsite Kopen:

Basic€395

 • De Gwebsite basic is bedoeld voor de absolute starter. Wij installeren en configureren jouw Gwebsite en plaatsen de belangrijkste gegevens. Daarna kan je zelf aan de slag met je website.
 • Altijd inclusief: Installatie, configuratie en plaatsing logo. Menukleuren en achtergronden naar keuze.
 • Plaatsing van uw contactgegevens: Ja
 • Webhosting: Vanaf €30 p/jaar
 • Meteen online: Nee
 • Plaatsing Teksten: Nee
 • Plaatsing Afbeeldingen: Nee
 • SEO / Trefwoordonderzoek: Nee

Standard€595

 • De Gwebsite Standard is bedoeld voor de starter die wat meer hulp nodig heeft. Als je zeker wilt zijn dat je website binnenkort online staat dan kies je het best voor deze versie.
 • Altijd inclusief: Installatie, configuratie en plaatsing logo. Menukleuren en achtergronden naar keuze.
 • Plaatsing van uw contactgegevens: Ja
 • Webhosting: Vanaf €30 p/jaar
 • Meteen online: Ja
 • Plaatsing Teksten: Ja
 • Plaatsing Afbeeldingen: Ja
 • SEO / Trefwoordonderzoek: Nee

Hoe kunnen wij zulke goedkope websites maken?

Hoe bepaal je de prijs van een website?

De prijs van een website word vooral bepaald door het maatwerk dat er bij komt kijken. Eigenlijk hoeft een website niet zo duur te zijn. Een website is te vergelijken met een computerprogramma. Men kan het dupliceren zo vaak men wilt en aanpassen naar believen. Website makers beschikken over vele kant en klare systemen die ingezet worden wanneer daar vraag naar is.

De kostprijs van een site zit dus vooral in het eigen design (huisstijl) en in het aanpassen van die bestaande systemen aan dat design zodat het er mooi uit ziet. Maar het gaat verder dan dat, soms zitten er in die bestaande systemen velden of mogelijkheden die de klant niet wenst te zien, maar nog vaker missen er bepaalde mogelijkheden die de klant wenst.

Een website op maat maken kost tijd

In dat geval moet dat bestaande systeem aangepast worden aan de wensen van de klant. Dat is waar website makers op doelen als ze het hebben over “Op maat gemaakte websites”. Het aanpassen en op maat maken van systemen kost erg veel tijd en is dus kostelijk.

En een unieke zelf ontworpen en op maat gemaakte website kan men in principe vergelijken met een kunstwerk, design meubels of design kleding. In deze tijd zijn dingen die op maat gemaakt worden niet goedkoop meer.

Het internet is nog niet erg oud, en daardoor worden nog bijna alle websites op maat gemaakt. Het is op dit punt mogelijk webdesign te vergelijken met de oude ambachten van vroeger. Er zit dus gewoon veel maatwerk in en dat is niet goedkoop!

Maar we weten dat dit niet eeuwig zo zal blijven. Ook het internet zal op zekere moment volwassen worden en dan zal er veel veranderen. Wanneer je een tafel of bankstel nodig hebt ga je toch ook niet meer (perse) naar een meubelmaker?

De toekomst: Een goedkope website voor iedereen

Betaalbare websites door massa productie?

Bij IKEA bijvoorbeeld, koopt men een bankstel aan een zeer goede prijs omdat dit bankstel in grote hoeveelheden geproduceerd word. Men kan alleen de kleuren en accessoires zelf uitkiezen. Is dat bankstel daarom slechter dan een bankstel dat op maat gemaakt is? Nee het enigste verschil is dat er bij andere mensen thuis bankstellen staan die een beetje lijken op dat van jou! Wij geloven dat de webdesign sector ooit ook die kant uit zal gaan.

Stel je voor dat je alles wat je nodig had op maat moest laten maken? Als webdesigners zijn wij uiteraard gek op unieke creatieve designs, maar wij begrijpen heel goed dat een website in deze tijden geen luxe meer is. Het is voor ondernemers bijvoorbeeld heel belangrijk dat ze een goede website hebben en gevonden worden in google. Waar anders zoeken klanten hun diensten en producten?

Functie en inhoud van een website zijn belangrijker dan het uiterlijk voor de website bezoeker

Hoe een website er exact uitziet is niet relevant zolang het acceptabel is voor de bezoekers. Of een website ietwat lijkt op die van iemand anders is naar onze mening compleet oninteressant! Veel belangrijker is het doel van de website. Je kunt beter besparen op de show en denken aan wat een website voor jou kan doen in de plaats van hoe een website er uit ziet.

Denk aan de informatie die bezoekers mogelijk willen weten en plaats die op je site. Plaats een goede beschrijving van je diensten of doelen op je website zodat klanten of mensen weten wat je exact doet en waar je goed in bent.

Het gaat niet om hoe het er uit ziet. Het gaat om leads, offertes, contacten en andere doelen die jij als mens of ondernemer wilt bereiken met je website. Want een website is de dag van vandaag een soort gebruiksvoorwerp geworden wat je absoluut nodig hebt.

Wij vinden dat het doel van een website het belangrijkste is!

Het doel van de website is het belangrijkste. Dat een website een heel klein beetje lijkt op die van iemand anders zou volgens ons geen belemmering moeten zijn om deze aan te kopen.

Vergelijk die website die je nodig hebt eens met dat bankstel van IKEA. Je gaat toch ook niet aan tafel zitten wachten tot je geld genoeg hebt om een peperduur bankstel op maat te laten maken? Je begint toch gewoon met een standaard bankstel zodat je lekker zit en kijkt daarna wel weer verder? Vanuit deze filosofie lanceerden wij de Gwebsite!

Een simpele doelgerichte website voor starters

De Gwebsite is simpel maar uiterst efficiënt. Het systeem is simpel: Je kiest kleuren voor de achtergrond en de menu’s en levert ons de nodige informatie en wij maken van jouw Gwebsite een efficiënte nooit slapende verkoper of ambassadeur voor uw doel!

Je website zal er prima uitzien en je website zal zijn nut dienen en zorgen voor meer klanten en contacten die jouw kunnen helpen je bedrijf of organisatie te doen groeien.

En nu het grootste voordeel van de Gwebsite

De Gwebsite is naderhand perfect uit te breiden met allerlei extra mogelijkheden zoals webshops, forums, formulieren en alle andere zaken die je nodig zou kunnen hebben. Als je naderhand wilt overschakelen naar een design op maat dan is dat geen probleem. Want de website kan perfect ge-redesigned worden zonder technisch iets te moeten veranderen.

Je hoeft dus nooit meer een nieuwe website te laten maken. De database met al je belangrijke gegevens kan zo in een heel nieuw design geladen worden! Dus als je naderhand een design laat maken is de kostprijs ook veel lager omdat het een redesign is waar al veel werk aan gebeurd is.

Met de Gwebsite kunt je dus rustig afwachten tot je je investering terug verdient hebt voordat je enorm veel geld uitgeeft aan een uniek design. En de ondernemer die daar het voordeel niet van inziet kan er volgens mij beter mee stoppen.