Gwebsite Kickstarter

De Gwebsite kickstarter is bedoeld voor de starter met tijdsgebrek die snel een goede website nodig heeft en snel wilt scoren in Google. Een website is immers niets zonder bezoekers. Net zoals bij de Gwebsite Standard helpen we je bij het invullen van je Gwebsite zodat je meteen online kan!

De Gwebsite kickstarter krijgt van ons extra aandacht wat betreft teksten en decoratie. Maar het grootste verschil met de Gwebsite Standard is het trefwoord onderzoek en de basis zoekmachine optimalisatie dat aan dit product verbonden is.

Gwebsite Kickstarter Kopen€695

  • Betalingstermijn: 1/3de voorschot en 2/3de bij levering
  • Webhosting: Vanaf €30 p/jaar
  • Altijd inclusief: Installatie, configuratie en plaatsing logo. Menukleuren en achtergronden naar keuze.
  • Updates: Vanaf €5 p/maand
  • Support: Geen uitgebreide support
  • Plaatsing van uw contactgegevens: Ja
  • Meteen online: Ja
  • Plaatsing Teksten: Ja
  • Plaatsing Afbeeldingen: Ja
  • SEO / Trefwoordonderzoek: Ja 

Wij zijn namelijk als bedrijf veel bezig met SEO en Internet Marketing en hechten dus veel belang aan alle factoren die te maken hebben met zoekmachine optimalisatie. Want alles verplaatst zich tegenwoordig steeds meer naar het internet.

Het wordt dan ook steeds belangrijker om gevonden te worden online. En als de juiste trefwoorden niet op je website staan dan krijg je ook geen bezoekers of klanten via je website. Wie kiest voor de Gwebsite kickstarter krijgt een uiterst zoekmachine vriendelijke website in handen. Want voordat we beginnen onderzoeken we de markt waarin jouw website zich bevindt en maken een lijst van belangrijke trefwoorden.

Op basis van die lijst volgt een trefwoordonderzoek waarbij we de populariteit van de trefwoorden in Google kunnen inschatten en zo de woorden identificeren die mensen vaak intypen en mogelijk op jouw site van toepassing zijn.

Na overleg over welke trefwoorden wel of niet van toepassing zijn gaan we aan de slag met jouw Gwebsite. We zorgen dat de gekozen trefwoorden terug te vinden zijn in de titels,  headings, teksten en andere belangrijke elementen van je site zodat je site snel gevonden kan worden door Google en zijn miljoenen zoekers!

Net zoals bij bij de Gwebsite basic en standard is de installatie en configuratie van jouw Gwebsite bij de prijs inbegrepen.

We installeren en configureren je Gwebsite op een domein naar keuze en plaatsen de belangrijkste gegevens zoals je contactgegevens, openingsuren.

Vervolgens helpen wij je op weg bij het invullen van je website. Op basis van ons onderzoek en de aangeleverde informatie of kladteksten wordt je website zo goed mogelijk ingevuld en gedecoreerd met de door jou aangeleverde afbeeldingen. (Je kunt ook stock afbeeldingen bij ons bestellen)

Als je website af is en je de factuur betaald hebt ontvang je van ons je logingegevens en kan je er zelf mee aan de slag. Het controlepaneel is simpel en overzichtelijk. Je kunt zelf op een heel makkelijke manier je website beheren. De hele website kan bedient worden door middel van enkele knoppen! Je kunt uiteraard pagina’s bewerken en toevoegen, afbeeldingen en video’s plaatsen en nog veel meer! Mocht er toch iets niet lukken dan is er ook nog een uitgebreide handleiding.

Deze website is exclusief:

1. Een logo of huisstijl ontwerpen.
Indien je nog geen logo hebt kan je kiezen tussen een simpel tekstlogo of een betaald ontwerp. Je hebt al een logo vanaf 150 euro.

2. Grote of ingewikkelde aanpassingen
De Gwebsite is geen unieke op maat gemaakte website. Het is een standaard website die zoveel mogelijk gepersonaliseerd wordt zodat je dit niet meer ziet.

Je mag ons in principe alles vragen wat je wilt. Als de gevraagde aanpassingen mogelijk zijn binnen het budget dan voeren we ze uit. Maar als je grote of ingewikkelde aanpassingen vraagt dan zijn er bijkomende kosten. Wil je weten wat dit exact inhoudt?

Wat als je nadien meer wilt?

Als webdesigners zijn wij natuurlijk gek op prachtige en unieke designs. Als je je website na verloop van tijd nog mooier wilt maken kan je bij ons ook terecht voor een design op maat. Je hoeft dus niet een hele nieuwe website te laten maken. Zo bespaar je veel geld. En ook technisch zijn er geen limieten. Webshop, portfoliopagina of formulier op maat, alles is mogelijk!