Gwebsite Standard

De Gwebsite Standard is bedoeld voor de starter die wat meer hulp nodig heeft. Als je niet zo goed bent met de computer en zeker wilt zijn dat je website binnenkort online staat dan kies je het best voor dit pakket. Wij helpen je op gang en zorgen dat je website snel online gaat. Jij hebt naderhand alle tijd om uit te zoeken hoe het werkt!

Gwebsite Standard Kopen€595

  • Betalingstermijn: 1/3de voorschot en 2/3de bij levering
  • Webhosting: Vanaf €30 p/jaar
  • Altijd inclusief: Installatie, configuratie en plaatsing logo. Menukleuren en achtergronden naar keuze.
  • Updates: Vanaf €5 p/maand
  • Support: Geen uitgebreide support
  • Plaatsing van uw contactgegevens: Ja
  • Meteen online: Ja
  • Plaatsing Teksten: Ja
  • Plaatsing Afbeeldingen: Ja
  • SEO / Trefwoordonderzoek: Nee

Als je kiest voor deze versie, ben je zeker dat je website binnenkort ook effectief online staat! Net zoals bij bij de Gwebsite basic is de installatie en configuratie van je website bij de prijs inbegrepen.

We installeren en configureren je Gwebsite op een domein naar keuze en plaatsen de belangrijkste gegevens zoals je contactgegevens en openingsuren.

Vervolgens helpen wij je op weg bij het invullen van je website. Op basis van de aangeleverde informatie of kladteksten wordt je website zo goed mogelijk ingevuld en gedecoreerd met de door jou aangeleverde afbeeldingen. (Je kunt ook stock afbeeldingen bij ons bestellen)

Als je website af is en je de factuur betaald hebt ontvang je van ons je logingegevens en kan je er zelf mee aan de slag.

Het controlepaneel is simpel en overzichtelijk. Je kunt zelf op een heel makkelijke manier je website beheren. De hele website kan bedient worden door middel van enkele knoppen!

Je kunt uiteraard pagina’s bewerken en toevoegen, afbeeldingen en video’s plaatsen en nog veel meer! Mocht er toch iets niet lukken dan is er ook nog een uitgebreide handleiding.

Deze website is exclusief:

1. Een logo of huisstijl ontwerpen.
Indien je nog geen logo hebt kan je kiezen tussen een simpel tekstlogo of een betaald ontwerp. Je hebt al een logo vanaf 150 euro.

2. Grote of ingewikkelde aanpassingen
De Gwebsite is geen unieke op maat gemaakte website. Het is een standaard website die zoveel mogelijk gepersonaliseerd wordt zodat je dit niet meer ziet.

Je mag ons in principe alles vragen wat je wilt. Als de gevraagde aanpassingen mogelijk zijn binnen het budget dan voeren we ze uit. Maar als je grote of ingewikkelde aanpassingen vraagt dan zijn er bijkomende kosten. Wil je weten wat dit exact inhoudt?

Wat als je nadien meer wilt?

Als webdesigners zijn wij natuurlijk gek op prachtige en unieke designs. Als je je website na verloop van tijd nog mooier wilt maken kan je bij ons ook terecht voor een design op maat. Je hoeft dus niet een hele nieuwe website te laten maken. Zo bespaar je veel geld. En ook technisch zijn er geen limieten. Webshop, portfoliopagina of formulier op maat, alles is mogelijk!